Loading Događanja

« All Događanja

KRUDER & DORFMEISTER 25 ANNIVERSARY SESSION

Subota, 19.10.2019. @ 10:00

160Kn

Karte: http://bit.ly/KruderDorfmeisterXzagreb

Kruder & Dorfmeister u sklopu Europske turneje gdje nižu rasprodane dvorane, 19. listopada nastupaju u Laubi!

U Zagreb dolaze u pratnji tima vizualnih umjetnika lichterloh s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Nastup u Zagrebu dio je Europske turneje kojom se obilježava 25 godina nastupanja ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca koji će tom prilikom izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „High Noon”, “Black Baby”, “In Deep Shit”,“Trans Fatty Acid” i mnoge druge.

K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Remiksirali su velikane kao što su Depeche Mode, Madonna, Roni Size, Gotan Project. Kompilacijski album „DJ-Kicks“ za label K7 označio je prekretnicu za K&D; od heroja undergrounda postali su kritički hvaljeni i medijski eksponirani producenti i DJ-i, s bazom obožavatelja koja se iz Europe proširila na cijeli svijet.

Sljedeća kompilacija „K&D Sessions“ postala je globalni bestseller, s više od milijun prodanih primjeraka, a danas se smatra jednim od albuma koji je definirao zvuk devedesetih godina prošlog stoljeća.

Ograničen broj Early Bird ulaznica je u prodaji od 30. srpnja do 5. kolovoza preko sustava Entrio.hr, po cijeni od 130 kn.

Od 5. kolovoza do 1. rujna cijena ulaznice iznosit će 160 kuna.
Od 1. rujna do 1.listopada cijena ulaznice iznosit će 200kn.
Nakon 1. listopada cijena ulaznice iznosit će 240 kn.

Organizator: COLLAGE EVENTS SLLC, 0958890228, sasa@collage.events

Lokacija

Lauba
Baruna Filipovića 23a
Zagreb,