Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Dani Bistre

Petak, 7.6.2019. @ 0:00

Dani Bistre tradicionalan je događaj koji je ušao u svoju 14. godinu održavanja. U vikendu od 7.-9. lipnja Bistra postaje mjesto vrhunske zabave, koncerata i gastronomije. Samo 20 minuta od Zagreba, na VIP parkiralištu Gornja Bistra na otvorenom, nastupati će Mia Dimšić u petak 7. lipnja, Giuliano & Diktatori u subotu 8. lipnja, nastupiti će razni KUD-ovi i DJ-i.
Uz bogat glazbeni program, vatromet i lunapark, pripremili smo i dječji program u nedjelju, a sve je popraćeno odličnom gastronomskom ponudom.
Centralni događaj Dana Bistre, Bistranska Čušpajzijada, održati će se u subotu, 8. lipnja – 20 ekipa će skuhati 300 litara raznih i prefinih čušpajza koji će se moći degustirati nakon proglašenja najboljeg čušpajza. Kuharski žiri , slavni Tomislav Špiček te predsjednik udruge bistranskih kuhara, Stjepan Lešnjak, proglasiti će 3 najbolja čušpajza u 2019. Godini. Ako želite provesti zabavan vikend, podružiti se s prijateljima ili obitelji, pojesti nešto fino i kupiti domaće proizvode lokalnih OPG-ova, Dani BIstre su pravo mjesto za Vas.
Vikend poslije očekuje nas Moto susret koji počinje 14. lipnja i koncertom Mustač benda, a 15. lipnja uz defile motorista kroz Bistru, zabavljat će nas bendovi Wanted i Zadruga. Ulaz za sva tri dana je besplatan.
Pozivamo sve medije da nam se pridruže na ovom lijepom druženju u prirodi i upoznaju ljepote Bistre i običaje bistranskog kraja.

PROGRAM:
PETAK 7.6. U 19 SATI
– službeno otvaranje
– muški pjevački zbor
– Mia Dimšić koncert
– Vatromet
– Dj
SUBOTA, 8.6. OD 10 SATI
– Biciklijada
– U 14 sati ČUŠPAJZIJADA ( do 18 sati)
– Dj
– 21 h Giuliano & Diktatori
NEDJELJA 9.6. OD 11 SATI
– Dječji program ( nastup vrtića Kapljica, lunapark, facepainting, mali nogomet, natjecanje u akrobatskom rock& roll-u)
– Nastup KUD-ova
Za sva tri dana organiziran je besplatni turistički vlakić koji će voziti po Bistri od Sljemenske ulice do Dvorca Oršić i naravno, do glavne destinacije na Vip Parkiralištu – 14. Dana Bistre.
Za sve posjetitelje izvan Bistre, a koji dolaze iz smjera Zagreba ili Zaprešića, Općina Bistra je u suradnji s ZET-om dogovorila besplatan prijevoz u subotu, 8. Lipnja cijeli dan linijom 176 od Črnomerca do Gornje Bistre.

Lokacija

VIP parkiralište
Gornja Bistra,Croatia (Local Name: Hrvatska)Pogledaj na Google maps-u