“Especially For You”: Kylie Minogue i Jason Donovan ponovo skupa – video

804

Kylie Minogue i Jason Donovan nastupili su po prvi put uživo nakon konca osamdesetih godina prošloga stoljeća.

Nekoć vrlo popularni par iz dugovječne australske televizijske sapunice “Neighbours” izveo je svoj duet broj jedan “Especially For You” na koncertu ‘Hit Factory Live’ koji se održao u londonskoj O2 Areni u petak 21. prosinca.Koncertom se obilježavala jubilarna 25. godišnjica osnutka pop i dance diskografske kuće PWL Records čiji je šef pop mogul Pete Waterman iz poznatog i nekoć hiperproduktivnog autorskog i producentskog tima Stock, Aitken & Waterman koji je krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina drmao glazbenim ljestvicama diljem svijeta.“Prije 25 godina sanjao sam da ćemo ove pjesme pjevati i 25 godina kasnije, napose jednu od njih. Dame i gospodo, Jason i Kylie” bile su riječi kojima je Waterman najavio Minoguein i Donovanov izlazak na stage.

Donovan je također izveo svojw druge hitove poput “Too Many Broken Hearts” i “Nothing Can Divide Us” nakon čega mu se pridružila Minogue.

“Especially For You” je kao singl objavljena u studenom 1988. godine te je ubrzo poharala mnoge ljestvice diljem svijeta – prvo mjesto je dosegnula u Belgiji, Francuskoj, Grčkoj, Irskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji, dok je u Australiji završila na drugom mjestu. Originalno dolazi s Donovanova albuma prvijenca “Ten Good Reasons” objavljenog godinu dana kasnije. Također je bila uvrštena u popis pjesama američke verzije Minogueina drugog studijskog albuma iz iste godine, “Enjoy Yourself”.

Muziku podržava