Empire Of The Sun u nastavku “Glup i gluplji”

699

Australski electro-pop duo Empire Of The Sun napisat će glazbu za dugoočekivani drugi nastavak filmske komedije “Dumb And Dumber”, potvrdila su braća Farrelly na svom službenom Twitter profilu.

Nastavak, službeno nazvan “Dumb And Dumber To“, ponovo se našao u centru pažnje nakon što su prije desetak dana braća Farrelly dobila novu financijsku injekciju kuće Universal Pictures. Prvotni financijeri Warner Bros ranije su odbili sudjelovati u projektu.

Prema navodima The Hollywood Reportera, snimanje filma sada bi trebalo početi ovoga ljeta, a film bi se u kinima trebao početi prikazivati tijekom sljedeće godine, na jubilarnu 20. godišnjicu izlaska originalnog filma. Jim Carrey i Jeff Daniels ponovit će svoje uloge.

Napisan i režiran od strane Petera i Bobbya Farrellya, originalni film “Dumb And Dumber” izašao je 1994. godine, a Carrey i Daniels u njemu su tumačili likove dvojice glupavih prijatelja iz grada Providence u Rhode Islandu, Lloyda i Harrya. 2003. godine slijedio je prednastavak naziva “Dumb And Dumberer: When Harry Met Lloyd”, no na njemu nije sudjelovao nitko iz originalne glumačke postave, kao ni braća Farrelly.

Muziku podržava