Elephant and the Moon ponovno u Rockmarku

1003

Na našu drvenu pozornicu Rockmarka ponovno se vraća zagrebački kantautor Elephant and the Moon, kojeg ćemo u sklopu Akustike ugostiti u utorak, 18. veljače, a ovo će mu biti ukupno peto akusticiranje!

Imenom, prezimenom i bradom – Petar Vranić, s nama je akusticirao krajem prošle sezone, nakon toga smo ga ugostili na našoj pozornici u Opatiji i na Terraneo festivalu te u četvrtoj sezoni predstavili i pred riječkom publikom. Bilo je samo pitanje vremena kada će nam ponovno doći akusticirati u glazbenu knjižaru.

Kako nam je i ranije otkrio, ljetne mjesece proveo je na turneji, koja je uključila nastupe u Beogradu, Sarajevu te već spomenutom šibenskom Terraneu, a nakon izdavanja singla “The night is catching up with me”, publici je predstavio i svoj drugi singl – pjesmu “The Good Life“, koja će se naći na nadolazećem EP izdanju.

Muziku podržava

Akusticiranje u Rockmarku će biti Slonov prvi samostalan zagrebački nastup od studenog prošle godine, stoga nam je svirku najavio vrlo jednostavno – ‘red priče, red pjesama, velika je plejlista…’ Kako smo saznali, imat ćemo priliku čuti i poneke nove pjesme te zanimljive anegdote.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter

Medijski prijatelj: Radio Student


[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava