Elemental roka u Rockmarku – akustično!

1265

U punom jeku priprema i snimanja novih pjesama koje će u proljeće predstaviti na novom albumu, Elemental je odlučio napraviti intimnu, akustičnu svirku u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, u sklopu novog izdanja Akustike.

Pred ograničenim brojem posjetitelja i najvjernijih obožavatelja, Elemental će nas u utorak, 19. ožujka, podsjetiti kako njihovi najveći hitovi zvuče u aranžmanu s akustičnom gitarom i basom. Dok iščekujemo nove hitove, ljuljat ćemo se uz ritmove ovih već prokušanih i oprostiti od albuma “Vertigo”, u opuštenoj i akustičnoj atmosferi.Akusticiranje uz Elemental zamišljeno je kao intimnija svirka za najvjernije fanove skupine. U najboljoj namjeri da izbjegnemo gužvanje te publici i bendu omogućimo što ugodnije akustično druženje, broj posjetitelja bit će ograničen te će ulaz na ovo posebno izdanje Akustike biti moguć samo preko popisa.

Pratite ove stranice, kao i Facebook te Twitter stranice Akustike, jer ćemo vam tim putem dijeliti virtualne pozivnice i omogućiti vam da budete dio Elementalovog akusticiranja.

Muziku podržava

Svirka će ovaj put početi nešto kasnije, u 20:30 sati. Kako je redovno radno vrijeme Rockmarka do 20 sati, vrata knjižare ponovno otvaramo oko 20:20 sati, taman dok sve pripremimo za novo akusticiranje.

Također, na dan svirke će tijekom cijelog dana u Rockmarku biti i posebna “1+1” akcija – za svaku kupljenju Elemental majicu, na poklon dobivate majicu “Elemental – Elemental”! Ponuda vrijedi i za kupovinu u webshopu.

Vidimo se!

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava