Ekipa s Otoka na JabbaTonu u KSET-u

731

Na treći po redu JabbaTon, koji se održava danas 29.10. u poznatom zagrebačkom klubu, u goste dolazi dio Ascenzion Sounda, crewa iz Lutona kraj Londona. Već ste ih imali prilike čuti i vidjeti prije nekih pola godine kada su gostovali na Jabba Street Jam 2005. after partyju u KSET-u, a ako niste možete to ispraviti sada jer dobra tulum je zagarantiran!

Inače, oni su predstavnici pravog UK undergrounda, u punom smislu te riječi. Nastali su iz pokreta Exodus koji je kao cilj imao približiti elektronsku glazbu i glazbu općenito širim masama ljudi bez visokih cijena upada i skupe cuge na partyjima, što je inače običaj u tamošnjim klubovima, te općenito pokušati smanjiti razinu nasilja u zajednici usmjeravanjem mladih prema glazbi.

Eventovi koje organiziraju redovito su besplatni ili uz minimalan upad. Naravno, to se nije svidjelo ugostiteljima kojima su otimali publiku, pa tako i novac, te su ih na razne načine pokušavali spriječiti u organizaciji njihovih eventova. Nešto od toga moći ćete vidjeti i na snimkama na video wallu tijekom večeri. Upad je zanemarivih 15 kuna.

Muziku podržava
Stisni