Earbugs – Demo Bands portal je otvoren!

3763

Dana 23.01.2006. godine www.earbugs.com je nakon skoro dva mjeseca izašao iz testne faze i otvorio svoja vrata svim ljudima željnim dobre i neafirmirane glazbe. Earbugs je prvenstveno namijenjen svim bendovima i glazbenicima koji žele promovirati svoju glazbu, ali i svim posjetiteljima koji su u stalnoj potrazi za svježim glazbenim izričajima.

Portal mladim glazbenicima nudi mogućnost da se potpuno besplatno predstave publici putem svojih pjesama, vijesti, koncertnih termina, foto-galerija i još mnogo raznolikih sadržaja. Svaki bend ili glazbenik na Earbugsu može uploadati neograničen broj svojih pjesama, pregledavati statistike posjećenosti svoje stranice i preslušavanja uploadanih pjesama, sudjelovati na raznim natjecanjima u organizaciji Earbugsa, ili jednostavno komunicirati sa svojim obožavateljima putem direktnih poruka.

Svi bendovi na Earbugsu imaju priliku da njihove radove recenziraju renomirani glazbeni znalci i (nadamo se!) budući kolege s estrade!

Muziku podržava

Ovo su samo neki od sadržaja koje Earbugs nudi svojim članovima, a u pripremi su još mnogi drugi koji bi mladim glazbenicima trebali pomoći u promociji glazbe – koncerti, snimanja, intervjui…

Kao što smo već i prije pisali – svaki član Earbugsa može pristupiti svojim stranicama putem vrlo intuitivne i jednostavne administracije u bilo kojem trenutku bez obzira gdje se nalazi – bitno je samo da je na Internetu. Svi koraci za uspješno prijavljivanje i upload glazbe na Internet su detaljno opisani i vrlo jednostavni te ne zahtijevaju apsolutno nikakvo predznanje.

Na samom portalu postoje i dodatne rubrike sa detaljnijim objašnjenjima vezanim za samo snimanje, produkciju i konverziju glazbe u mp3 format. Također postoji i mogućnost downloada nekih od ‘neophodnih’ programa.

Glavni element portala su TOP Liste demo bendova koje sadrže sve uploadane pjesme, a jedini kriteriji za formiranje poretka su broj glasova i broj preslušavanja. Svaki demo bend / glazbenik ima jednaku šansu biti prvi na najvažnijoj od svih Earbugs TOP Lista – DEMO TOP 9!

Za ‘obične’ posjetitelje Earbugs također nudi mnogo različitih sadržaja! Posjetitelji mogu glasati za sve pjesme na portalu isto kao i za bendove i glazbenike, pročitati recenzije pojedinih bendova i glazbenika i intervjue s njima, postati na glazbenom forumu, pogledati koncertne termine demo bendova i glazbenika, kupovati ili prodavati stvari putem glazbenog oglasnika, chatati i zabaviti se uz još mnogo drugih sadržaja vezanih za svijet glazbe.

Earbugs svima želi dobrodošlicu na svoje stranice na kojima će vjerujemo svatko pronaći ponešto za sebe.

Neka dobra glazba napokon izađe na svjetlost najveće pozornice!

Muziku podržava