Dvije Akustike zaredom uz Queen of Sabe – Tunel premijerno!

2090

Nakon kratke blagdanske pauze nastavljamo s našim akustičnim svirkama. Prva u nizu novogodišnjih Akustika održat će se u utorak, 15. siječnja u riječkom Tunelu uz Queen of Sabe.

Mlada zagrebačka kantautorica Queen of Sabe tada će se svojim ‘akusticiranjem’ u Tunelu po prvi put predstaviti pred riječkom publikom, a svega tjedan dana kasnije ponovno ćemo je imati priliku čuti i vidjeti i u zagrebačkoj knjižari Rockmark, gdje će nastupiti 22. siječnja. Na obje akustične svirke nastupit će u pratnji svog stalnog gitariste Nevena Krčmareka.S jednom od svojih prvih predstavljenih pjesama – “Mr. Fool” 2010. godine je osvojila prvo mjesto na jednom zagrebačkom demo-natječaju. Uslijedili su brojni samostalni nastupi, kao i konstantan rad na autorskim pjesmama i stvaranju debitantskog albuma, čiji izlazak sada već s nestrpljenjem iščekujemo.

Iako je isprva započela s pisanjem pjesama isključivo na engleskom jeziku, priznala nam je kako se odnedavno posvetila i pisanju pjesama na hrvatskom jeziku, od kojih su neke već i snimljene u studiju. “Osjećam se kao druga osoba dok pjevam te pjesme, ne mogu to opisati…” otkrila nam je Sabina, koja se krije iza imena Queen of Sabe, “…kao da sam ponovno krenula ispočetka i kao da ponovno ispipavam teren.”

Muziku podržava

Neke od novih pjesama na hrvatskom svakako ćemo imati priliku čuti i u riječkom Tunelu te zagrebačkom Rockmarku, u sklopu novih izdanja Akustike.

Svirka u Tunelu započinje u 21 sat, a ‘tunelarine’ nema.

Tjedan dana kasnije s Queen of Sabe se akustično družimo i u Rockmarku, gdje će svirka započeti u 19 sati, bez upada, dakako.

Podsjećamo kako smo Queen of Sabe do sada već tri puta ugostili u sklopu Akustike – između ostalog, bila nam je prva gošća Akustike, na otvorenju prve sezone i programa uopće, u rujnu 2010. godine.

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj projekt podržava HDS ZAMP]

Muziku podržava