DVD kolekcija Mike Oldfielda “Tubular Bells 2003”

1649

Za tridesetu godišnjicu od najboljeg instrumentalnog albuma svih vremena Mike Oldfielda “Tubular Bells“, Warner Music Vision izdaje spektakularnu trilogiju na duplom DVD/videu i DVD/audio boxset, koji bi se u prodaji trebao naći ovog mjeseca.

Obožavatelji Olfielda moći će uživati u “Art In Heaven” s Mikeovog koncerta “The Millennium Bell” snimljenog uživo u Berlinu, plus dvostruki DVD sa dva koncerta “Mike Oldfield Tubular Bells II & III Live”

Na DVD-u se nalazi snimka iz Berlina s koncerta “The Millennium Bell“, kojemu je prisustvovalo pola milijuna ljudi, a uživo su vidjeli piramidu na nebu izand Berlina koja je napravljena pomoću specijalnih svjetlosnih efekata.

Muziku podržava

Klasici “Trubular Bells-a”: “Moonlight Shadow” i “Shadow On The Wall” izvedeni su sa ‘The State Orchestra and The Glinka State Choir’ iz St. Petersburga. Mike je ovaj događaj izabrao za premijeru svojih skladbi s albuma “The Millennium Bell”

Tubular Bells II” je sniman u dvorcu Edinburgh u rujnu 1992. godine, a na njemu se nalaze: “Dark Star”, “Clear Light”, “Blue Saloon”, “Sunjammer”, “Red Dawn”, “The Bell”, “Weightless And Moonshine”,…

Tubular Bells III” sniman je na ‘Horse Guards Parade’, u London 1998. godine. Na snimkama se nalazi 14. pjesama: “The Source Of The Secrets”, “The Watchful Eye”, “Jewel In The Crown”, “Moonwatch And Secrets”…

Muziku podržava