DVD izdanje koncerta Kemala Montena iz Lisinskog

1672

Koncert Kemala Montena, održan 5. listopada u KD Vatroslav Lisinski, Croatia Records objavila je i na DVD-u kao zadnje izdanje u protekloj godini. Na samo njemu svojstven način, Kemo je te večeri dirnuo u dušu publike pjevajući ne samo svoje pjesme nego i one koje pisao za druge izvođače od kojih su neki te večeri bili i njegovi gosti (Gabi Novak, Tereza Kesovija, Boris Novković, Paola Jusić, Žera i Arsen Dedić), učinili su i ovaj koncert onim za pamćenje.

Iako se Kemo često pojavljivao kao gost na brojnim koncertima svojih kolega kao i na humanitarnim događanjima, zadnji veliki koncert u istoj dvorani bio je prije nešto više od 10 godina kad je nastupao s Indexima. Podsjetivši se tog koncerta i svog velikog prijatelja Davorina Popovića, Kemo nije mogao sakriti suze, a koncert, zaista nabijen emocijama i dobrim raspoloženjem završio je pjevajući svome Sarajevu, pjesmom “Sarajevo, ljubavi moja“.

Obzirom da je ovaj koncert bio danima unaprijed rasprodan, brojnu Keminu publiku sigurno će razveseliti ovo DVD izdanje koje osim spomenutog koncerta sadrži i poklon CD s istog koncerta, a kao bonus interview, galeriju slika i spotove.

Muziku podržava