Dušan Kojić Koja u induciranoj komi

Muzika. hr - Glasno i jasno!
3146

Basist, pjevač, skladatelj i lider Discipline kičme Dušan Kojić Koja imao je moždani udar.

Do nesretnog slučaja došlo je u Engleskoj, gdje je Koja bio kod svoje sestre u posjeti. Nažalost, ondje je doživio i moždani udar, nakon čega je hospitaliziran u jednoj tamošnjoj bolnici. Kakva je bila priroda udara te koliko će Koja biti u medicinski izazvanoj komi, još se ne zna.

Glazbenu karijeru Dušana Kojića Koje obilježili su Šarlo akrobata i Disciplina Kičme, s kojima je snimio jedanaest albuma. Poznat je i po omnibus komediji iz 1989. “Kako je propao rokenrol”, koju su zajednički uglazbili njegova Disciplina kičme, Idoli i Električni orgazam.

Muziku podržava

 

Službeni dopis:

POVODOM OBJAVLJIVANJA VESTI O ZDRAVSTVENOM STANJU
DUŠANA KOJIĆA KOJE (DISCIPLIN A KITSCHME)

Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom stanju Dušana Kojića Koje, porodica, bliski prijatelji i saradnici se zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost.

Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osetio određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi.

Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem.
Zahvaljujemo na brizi i razumevanju.

Porodica Kojić

Muziku podržava