Dubiozni tjedan je počeo!

383

Osim što nas za svega nekoliko dana (17. studenog) očekuje veliki koncert Dubioze kolektiv u Areni Zagreb, prenosimo vam još neke zanimljivosti oko benda.

Uz sve novosti koje su uslijedile nakon intervjua ‘Istina ili laž‘, Dubioza je također nedavno nastupila i u Istanbulu, gdje smo ih još jednom ulovili uživo i s njima napravili video intervju.

Muziku podržava

Provjerite što Brano Jakubović i Vedran Mujagić imaju za reći o bureku i baklavi u Istanbulu, odljevu mladih iz BiH, Hrvatske i Srbije, tekstovima socijalne tematike, novom albumu, Balkancima, suradnjama s Dinom Šaranom i Dinom Dvornikom, ali i s La Pegatinom te oko neovisnosti Katalonije.

Osim toga, upravo danas su objavili novi album “Pjesmice za djecu i odrasle“, obaveznu lektiru koju čini devet pjesama. CD će, osim u standardnom formatu, biti objavljen i kao slikovnica za djecu i odrasle, dok album izlazi u izdanju Menarta, a također je dostupan i za besplatni download na službenoj stranici benda.

Također, tim povodom pripremaju i druženje s fanovima ove srijede (15. studenog) u Menart multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu. Tamo će od 17 sati potpisivati novi album i zagrijati atmosferu pred koncert u Areni.

0 Shares
Muziku podržava