Dokumentarac o Cobainu koji će šokirat mnoge

domination
2734

Ostavština Kurt Cobaina, jedne od kultnih ličnosti početka s ’90-ih sigurno će potrajati još dosta godina. Ali što bi bilo kada bi Kurt Cobain živio i danas? Bi li i dalje bio depresivan, paranoičan i ljut na okolinu u kojoj živi? Vjerojatno bi, jer se svijet nije promijenio na bolje.

Nešto takvo svojim dokumentarcem probao je istražiti AJ Schnack.

About a Son” dokumentarac je o Kurt Cobainu koji je spojio audio snimke njegovih ranih intervjua s današnjim scenama depresivnog sjeverozapada SAD-a i Seatllea koji je lidera Nirvane nadahnjivao (ili ljutio) da piše pjesme.

Muziku podržava

DVD izlazi za Shout! Factory 18. veljače, samo dva dana prije nego bi Kurt proslavio svoj 41. rođendan, a već sada se o izdanju govori kao o kontroverznom dokumentarcu koji će vrlo vjerojatno mnoge fanove šokirati.

Film Cobaina prikazuje u neuljepšanoj verziji. Ne kao zvijezdu, nego kao čovjeka koji je znao procjenjivati ljude samo prema izgledu, koji je radije sjedio u svom kutu nego se družio s ljudima, koji je mrzio ondašnji život u svom gradu i većino toga što ga okružuje. Prikazuje Cobaina na način na koji ga glazba nikad nije predstavila ljudima koji su ga obožavali.

Definitivno, ovo će biti film koji će otvoriti oči svima onima koji su mislili da poznaju Kurt Cobaina.

Video Trailer: About a Son

Muziku podržava