Dok Sevendust spremaju spot, frontmen najavljuje solo karijeru

domination
647

Singl s novog albuma Sevendusta zvanog “Black Ou The Sun” je pjesma “Decay“, a trenutno se snima spot. Pjesmu, naravno, već možemo čuti na YouTubeu ->

Dakle, još nekoliko službenih informacija – album izlazi 26. ožujka, kreću na turneju s Lacuna Coil i Coal Chamber, a izgled albuma već smo pokazali.Ono što je relativno novo je odluka frontmana – Lajon Witherspoona da uskoro kreće u solo vode. Budući da su Sevendust dosta konstantan bend bez prevelikih promjena u postavi (gitarist Clint Lowery ih je napustio na nekoliko godina da se zabavi u bratovom bendu Dark New Day), trenutni projekti ostalih članova su i Lajona natjerali na sličnu ideju: “Jednom kad ovaj album odradi svoje i stvari se opet malo smire, počet ću s radom na svom solo albumu.

Mislim da će i dalje to imati puno Sevendust zvuka. Kad ja pjevam dosta ljudi će to poistovjećivati s mojim matičnim bendom i zato ne mislim previše filozofirati i micati se od svojih korijena.

Osim rocka, ubacit ću malo soula i sve skupa neće imati toliko groovea kao Sevendust. Što se suradnji tiče, definitivno neću nikome zatvoriti vrata. Ja obožavam muziku i zato se nadam da neće biti nikakvih ograničenja!”

Muziku podržava