Dok se Weiland i Axl Rose vrijeđaju, Velveti ulaze u studio

domination
1601

Nije mala stvar kad se neki veliki bend raziđe i od njega ostanu neki ostaci ili čak novi bendovi. Očito je Axl Roseu, jedinom preostalom ‘originalcu’ u sadašnjim Guns N’ Roses, zasmetalo što sadašnji bend njegovih bivših kolega radi puno ozbiljnije i uspješnije od njegovih Gunsa, pa se okomio na, ni krivog ni dužnog, pjevača Velvet Revolvera – Scott Weilanda. Nedavno ga je prozvao ‘običnim lažnjakom’, što je, očekivano izazvalo burnu reakciju i veliku novu svađu u rokerskom svijetu.

Weilandove riječi na oficijalnom siteu Velvet Revolver su (u slobodnom prijevodu) otprilike ovakve: “Idi u teretanu, pičketino! Ili, ako ti je draže, nabavi si novu periku, pičko! Mislim da ću sada malo prestati sa psovkama…. Oooo sranje, evo ga opet! Ti debela šupčino s perikom i facom punom botoxa!!! OK, sad mi je malo bolje. Nemoj misliti da ne znamo zašto ti to govorim. Ti si neoriginalni, nekreativni šupak! Isti onaj koji se je morao osloniti na riječi i melodije svojih prijašnjih sudruga u bendu. Tko je sad ‘lažnjak’, pičko?!

Koliko si albuma snimio i izdao, i koliko je trebalo sadašnjoj postavi ovog kvazi-benda da napravi ovaj album? Koliko?? I to bez ljudi koji su stvorili ime tvog benda! Kako se uopće usuđuješ?! Od kud ti pravo da našeg basista zoveš beskičmenjakom?! Odsvirali smo turneju od godinu i pol, a koliko si ti koncerata održao? Oh da – odustao si od svoje dugoočekivane povratničke turneje, ostavivši svoje preostale fanove da trate vrijeme na tebe! Ono što sam ja postigao neću ni spominjati, jer mi to ne treba. Ovdje je riječ o jednoj kukavici koja je nekoć mislila da je kralj, ali na žalost taj kralj sada je samo uspomena na šupčinu kakva je nekoć bio!”

Muziku podržava

Da smirimo strasti, donosimo vijest da Velvet Revolver u travnju ulaze u studio kako bi snimili svoj drugi album, nasljednik hvaljenog prvijenca “Contraband“.

Basist Duff McKagan kaže: “Puno se priča, ali kad se sve zbroji mislim da moramo snimiti naš najbolji album i najbolji album svakog od nas pojedinačno. Sada se bolje poznamo i znamo kakav smo bend. Prva ploča bila je upoznavanje i nagli ulazak u studio, ali sada znamo da će sve biti bolje i dublje. Konceptualan album? (opaska na Weilandovu izjavu, op.a) Ne znam još, ali znam da će album biti ubojica!”

Muziku podržava