Dočekajte proljeće uz garage festival

958

Proljeće nas ove godine i dalje uporno zaobilazi, no ne i festivali koji se događaju početkom istog. Pred nama je Garage Spring Roll # 2 koji će se 4. i 5. travnja održati u zagrebačkim klubovima KSET i Spunk.

Program prvoga dana, u petak 4. travnja, odvijat će se u KSET-u, a nastupit će talijanski psihodelični garažeri Tito & The Brainsuckers, The Scarves iz Austrije kao i prošlogodišnji gosti festivala, engleski voodoobilly punkeri Nero Burns. Njima će se pridružiti i domaće uzdanice Erotic Biljan & His Heretics te sve popularnija hrvatsko-japanska kombinacija Welcomin’ Committee In Flames.

Početak je u 21 h, a cijena upada je 25 kn u pretprodaji odn. 35 kn na ulazu.

Muziku podržava

Drugog dana, u subotu 5. travnja, festival seli u Spunk, a u goste nam dolaze punk’n’roll bend S.U.S iz Srbije, psychobilly trojka Voodoo Cadillac iz BiH te slovenski The Real Things. Kao i prvoga dana bit će tu i dva domaća benda, The Gabettes te rockabilly Zagrepčani Adam And His Nuclear Rockets.

Upad u Spunk je, kao i uvijek, besplatan, ali nemojte kasniti jer je početak već od 20 h, u skladu s novim radnim vremenom Spunka koje je samo do ponoći!

Muziku podržava