‘Dobra mjuza’ Retro Pulta na obostrano zadovoljstvo

Muzika.hr
1254

U utorak navečer u Rockmarku je u sklopu programa Akustika nastupio mladi varaždinski bend Retro Pult.

Po onome što je publika imala priliku čuti na njihovoj svirci glazba Varaždinaca na prvo slušanje podsjeća na ono što rade Vatra i Ramirez – radiofonični, pjevni, indie rock s tekstovima pretežito ljubavne tematike. Utjecaji Retro Pulta mogu se naći i u bendovima poput Kings of Leon i The National, pogotovo u aranžmanima (bas linije Igora Kranjeca ala Kings of Leon).Za sada, bend ima izdan jedan EP (koji možete skinuti s njihove stranice) te snimljen spot za pjesmu “Spas na nekome“, a u Rockmarku je zagrebačku akustičnu premijeru imala pjesma “Ne budi kao led”.

Simpatični Varaždinci ističu da je njihov glavni motiv “stvarati dobru mjuzu na obostrano zadovoljstvo“, a Akustika im vjeruje na riječ. Retro Pult ima veliki komercijalni potencijal, koji će sigurno i postići zahvaljući pripremljenom terenu njihove starije glazbene braće Vatre i Ramireza.

Muziku podržava

Za sve one koji su propustili Retro Pult u Rockmarku, mogu ih poslušati 14.12. u klubu Hard Place, gdje njihov materijal mogu čuti u električnoj verziji.

Fotografije sa svirke pogledajte na Facebook stranici Akustike.

Akustično piše: Vedran Živković

Muziku podržava