Nakon dva uspješna izdanja, 3. Hrvatska funk konferencija u organizaciji Hrvatske funk delegacije održat će se 4. studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo gdje će nastupiti 16 iskusnih DJ-a  – pasioniranih kolekcionara, velikih ljubitelja funk, soul i disko glazbe.

Posjetitelje očekuje osam sati neprestanog plesa i vruće atmosfere uz unikatni koncept konstantne rotacije za dj pultom šesnaest DJ-a koji će prezentirati najbolje plesne brojeva iz osobnih bogatih fonoteka funk/soul i disko glazbe.

Uhvatili smo svih 16 DJ-a i dali im zadatak da nam pošalju jednu stvar. Playlista koja je time nastala pravi je mali jednosatni uvod u party, taman koliko vam treba za izabrati garderobu, obući plesne cipelice i početi sa zagrijavanjem za 3. Hrvatsku funk konferenciju.

1. KOOL S

“Tvrdi bubnjevi, lude trube, pjevanje s nevjerojatnom emocijom, jedna koja uvijek putuje sa mnom i još je nevjerojatno teška za naći.”

2. CHILL

“Djing je kao sex, nemoj me jebati ako me ne možeš natjerati da svršim. Nemoj vrtiti, ako nećeš ljude natjerati na ples i ekstazu.”

3. JOPA

“Funky/Jazzy/Disco iskop s tendencijom dugog zadržavanja u dj torbi.”

4. DR SMEĐI ŠEĆER

“Čaše u pod, ruke u zrak.”

5. BOROVICH

“Mini revolucija, radost životu, ljubav pršti, svjetlo – sve se to dešava u ovom zaboravljenom, pa nedavno ponovno otkrivenom, japanskom disko dragulju, ali i na Hrvatskoj funk konferenciji.”

6. BIJAN

“Iskopao nedavno pa mi je najfresh u ovom trenutku! Ko zna što će biti za tjedan dana… 😛 “

7. WERFT

“Jer nisam mislio da će netko napraviti bolju verziju od originala.”

8. UMBO

9. SOUL BADER

“Na ploči lijepo piše: ‘Lexsoul Dancemachine, a six-man beast of a band that made Dionysus the party god himself ask: “Can i book you for my next orgy?”‘

10. BOCCA SOFISTIFUNK

“Everybody! GET on UP and do your stuff… did you hear what i said? 🙂 “

11. SLIPMAT

“It was the first recording in which Brown collaborated with a performer associated with hip hop. The record’s title and its cover showing the two performers clasping hands express solidarity between the two styles. Peace, unity, love, and having fun.”

12. KID VA

“Roy Lee Johnson – “Boogaloo Number 3” Zašto baš taj broj? Pa… Boogaloo HFK No.03 🙂 “

13. TOMO RICOV

“Charles Bradley, zato jer mi nedostaje… kupio sam avionske karte za njegov koncert u studenom u Berlinu. Umjesto koncerta past će ozbiljan digging…”

14. VENOM

“Zato što sam napaljen, a Brazilci imaju najljepse kite, ovaj guze, ovaj, Brazilke…”

15. PIPS

“Zato što svaki put kad je čujem nogice iznova zaigraju, bez obzira u kojem se položaju nalazile…”

16. D-GREE

U sklopu konferencije organizira se i prodajni sajam gramofonskih ploča (izlagat će ih najbolji zagrebački second hand dućani gramofonskih ploča, kao i mnogi hrvatski DJ-i), kao i kraća predavanja o filozofiji, tehnikama i metodama DJ-inga

Ulaz na sva predavanja i prodajni sajam vinyla je besplatan, a cijena ulaznice za party je 40 kuna i može se kupiti isključivo na samom ulazu od 22 sata u klub Boogaloo.