DJ Paolo Barbato u The Bestu

Muzika. hr - Glasno i jasno!
1050

U subotu, 15.10. na specijalnom izdanju Body & Soula, a u režiji F.Scope teama, u zagrebačkom klubu The Best gostuje proslavljeni talijanski DJ Paolo Barbato. Body & Soul back 2 back ove subote sa svojim začetnicima – na main flooru Tom i Grade, a u VIP roomu FRX i Badass. Cijena ulaza 40 kuna do ponoći, 50 kuna poslije.

Specijalizirani glazbeni časopisi odavno su proglasili Paola Barbata jednim od najzanimljivijih imena europske house scene. Publika ga je prvi put zapazila već 1984. godine kada je osvojio prestižnu “DJ Competition” nagradu. Karijeru je započeo krajem sedamdesetih radeći kao tehničar na lokalnoj radio postaji. Funk glazba tog doba ostavila je pečat u kreativnom izražaju Paola svih ovih godina i prepoznaje se u njegovim setovima koji odišu toplim vibracijama.

DJ zanat učio je kroz godine, sviravši u mnogim poznatim klubovima u Europi kao što su Ambasada Gavioli (gdje je i resident), Magazzini Generali (Milano), Fabric (London), Space (Ibiza)… Poznat je po tome što dobro prepoznaje publiku kojoj svira pa im s lakoćom iapunjava sve želje toplim i plesnim setovima. Radeći za Radio Italia Network postaje poznat i cijenjen DJ i producent od strane house imena poput Davida Moralesa, Antoine Claramana i Seb Fontainea.

Neke od njegovih stvari pojavile su se i na svjetski poznatim CD-mix kompilacijama “Ministry of Sound – We Love Switzerland”, “Global Underground” i “Il Muretto 2001”. U dugoj DJ karijeri, P. Barbato svirao je s house imenima poput Frankiea Knucklesa, Satoshiie Tomieea, Mousse T-a, Marshalla Jeffersona, Borisa Dlugoscha, te odradio brojne prestižne i elitne partyje i evente za MTV, Dolce & Gabanna Parfumes, Valkana Beach, Fashion TV, Millenium Sarajevo, Swarovski…

0 Shares
Muziku podržava