DJ Lethal se vratio u Limp Bizkit

domination
808

Bend koji je definitivno ispao iz fokusa javnosti, bend koji je svoju mega popularnost platio raznim problemima i potresima unutar benda – Limp Bizkit.

Predvođeni Fred Durstom, frontmanom kojeg svijet jalno gleda radi njegovog uspjeha, u zadnjih nekoliko godina funkcionirali su kao dobri stari bend – poznata muzika i poznata postava. Nedavno su potpisali neki čudni diskografski ugovor i najavili nekoliko nedefiniranih i nejasnih albuma.

No, od nedavno su potresi izazvali protjerivanje DJ Lethala iz benda koji je preko svojeg Twittera svakoga dana ostavljao uvredljive i neprijateljske komentare prema bivšim članovima benda i njihovom vođi…

Muziku podržava

Sami Limp Bizkit i javnost i nisu se previše obazirali, jer je bilo očito da je Lethal imao svojih problema. To je sada i javno priznao i potvrdio da se vratio u ‘svoj bend’: “Imao sam privatnih problema u zadnjih nekoliko godina i jednostavno sam pukao. Puno toga što sam rekao o bendu i Fredu bilo je radi boli i gnjeva. Ništa od toga nisam za pravo mislio. Mislim da dugujem Fredu, Wesu, Samu i Johnu, ali i fanovima pravu istinu!

Znao sam partijati na turnejama i onda svašta reći dok sam pijan. Danas napokon mogu biti čovjek koji će reći da mu je jako žao. Sve skupa bilo je jako sramotno… Sada sam u super stanju i zahvaljujem svima koji su me podržavali u tim vremenima – bendu i fanovima! Bio sam sjeban i žao mi je! Fred i ekipa su super likovi. Pravi đentlmeni koji mi daju drugu šansu. I to nakon svih sranja koje sam izgovorio! Svi smo mi samo ljudi… Volim vas sve”

Nakon toga je potvrđeno i od strane benda da Lethal dolazi u studio dovršiti novi album.

A mi ćemo samo podsjetiti na neke izjave DJ Lethala u vrijeme ludosti: “Jebeš Fred Dursta! Ja sam bio talentiraniji i poznatiji puno prije nego je itko uopće znao tko je Fred! Ako već želiš biti “wigger”, onda barem odradi domaću zadaću kako spada – House of Pain, papčino!”

Muziku podržava