DJ Lethal i John Otto više nisu u Limp Bizkit?!

domination
850

Kao da nisu imali dovoljno problema i zavrzalama kroz karijeru, Limp Bizkit su si priuštili nove probleme u svojoj postavi, a sve skupa nepotrebno se odvija pred očima javnosti i fanova. A što se uopće dogodilo?

Krenulo je ovih dana kada je DJ Lethal preko svojeg Twittera dao do znanja da “Fred Durst kreira nove Limp Bizkit, a ja i John Otto nismo dio tih planova“. Objasnio je to kao da “Fred ne opravdava i ne trpi naš stil života koji uključuje partijanje, ali mislim da nekoliko tuluma tijekom turneje ne znači da sam ovisnik“, te zaključio “Ne želim izazivati dramu, nije fer. Pokušao sam ispraviti stvari, ali očito su već odlučili. Nema smisla da više cvilim o svemu… Želim Fredu i njegovom bendu sve najbolje.

Bend zadnjih nekoliko godina proživljava mukotrpne pokušaje da se vrate na stare staze, a potpisivanjem novog diskografskog ugovora, ovako drastične promjene u postavi zbilja se nisu očekivale.

Muziku podržava

No, iako ništa nije skroz službeno, a DJ Lethal sramežljivo napominje da se možda stvari i riješe, čini se da njegovo cinkanje na interentu nije baš najbolje sjelo gitaristu Wes Borlandu, koji kaže: “Htjeli smo pomoći Johnu i Lethalu, ali ovo je trebalo ostati unutar benda! Nije trebao izaći u javnost i načiniti ovo javnom pričom o nečemu tako osobnom i razarajućem. Sada je napravljeno još više štete no što je trebalo biti i stvari će se sada još teže riješiti, jer nitko izvan benda nema dovoljno informacija da kreira objektivno mišljenje o svemu. I ovo nije Fredova odluka, već rezultat rasprave Sama, Freda i mene! Zato pustite Freda na miru, jer smo u ovome skupa.

Kako ‘preživjeli’ dio benda tvrdi – svi kreirani planovi se nastavljaju prema najavama.

Muziku podržava