Dizajnirajte naslovnice Laure Marling, Jessie Ware, Public Enemy…

Muzika.hr
697

Haim, Public Enemy, Elton John, Nas, Nick Drake, Jessie Ware i Laura Marling odabrali su po jednu od svojih pjesama te ih ponudili fanovima da sukladno njihovu tekstu i glazbenom ugođaju za njih naprave naslovnice.

Nakon postupka selekcije svaki od spomenutih izvođača odabrat će između 30 i 50 uradaka koji će biti otisnuti na tajnim 7” vinilima koji će se moći vidjeti i kupiti u jednoj galeriji u istočnom Londonu u tjednu prije početka eventa Record Store Day koji se ove godine održava 20. travnja.

U najuži izbor ući će njih samo nekoliko, od kojih će samo jednom primjerku svake od singlica pripasti čast da sav prihod od njegove prodaje ide Art Against Knivesu, organizaciji predvođenoj mladima kojoj je posao pokušati smanjiti izvorišta nasilničke kulture mladih ljudi diljem Velike Britanije putem umjetničkih inicijativa. Ti primjerci bit će izvješeni samo posljednjeg dana izložbe.

Muziku podržava

Izvođači su pjesme odabrali u potpunoj tajnosti tako da kupci uopće neće moći znati koji vinil zapravo kupuju.

Svi pobjednici natjecanja također će na svojim uratcima dobiti autograme izvođača te putem Interneta biti pohvaljeni za svoj trud. Sve to će također vrijediti i za one koji su ušli u najuži izbor.

Daljnje informacije mogu se dobiti na službenoj stranici projekta Secret-7.com.

Singlice su sljedeće:
Public Enemy – “Harder Than You Think”
Elton John – “Bennie and The Jets”
Nas – “The Don”
Nick Drake – “Rider On The Wheel”
Haim – “Better Off”
Jessie Ware – “Still Love Me”
Laura Marling – “The Beast”

Muziku podržava