Divlje jagode promijenile pjevača

5339

Po svemu sudeći, Divlje jagode još su jednom promijenile pjevača.

Marko Osmanović, koji je u bendu proveo posljednjih pet godina, još je jedan u nizu glazbenika koji su bili za mikrofonom Divljih jagoda. Osmanović je preko društvenih mreža poručio da se zahvaljuje Zeletu Lipovači te da će se posvetiti svom matičnom bendu Cota G4.

Osmanović je u ovih nekoliko godina snimio tek jedan singl s bendom, “Ne, nisam ja”, i tako na vrlo skroman način ostavio svoj pečat u njemu. Kuriozitet je također da je Osmanović na koncertima gotovo uvijek bio ‘sklonjen’ sa strane, dok je u sredini posao frontmena benda odrađivao Zele Lipovača, tvorac benda.

Muziku podržava

U petak, 1. veljače, Divlje jagode svirale su u Tvornici kulture na koncertu za pomoć beskućnicima koji se zvao “Nije svejedno”, a kao zamjena na mjestu vokala našao se Nikola Milat. Još se ne zna je li to stalna zamjena. Divlje jagode inače je, prije gotovo godinu dana, napustio i Zlatan Ćehić Ćeha, član benda još iz njihove ‘londonske faze’.

Dosad su u ovom bendu posao vokala odrađivali i glazbenici poput Alena Islamovića, Mladena Vojičića Tife, Tonija Jankovića, Gibonnija, Žanila Žaka Tataja, Pere Galića, spomenutog Ćehe…

Muziku podržava