Disco zvijezde stigle u Zagreb

1850

Jučer je u hotelu The Westin Zagreb održana presica uoči današnjeg velikog disco partyja, koji će se povodom ženske slalomske utrke na Sljemenu održati na središnjem zagrebačkom trgu, na kojoj su predstavljeni izvođači koji će od 20 sati pa nadalje zabavljati Zagrepčane i njihove goste u ritmu disco groznice iz njenih najsvjetlijih trenutaka ’70-ih godina prošlog stoljeća.

Glavna zvijezda presice bio je dobro raspoloženi Neil Rodgers, koji je javnosti osim hitova sa skupinom Chic poznat i kao producent Madonne, David Bowiea, Duran Durana ili Diane Ross. A zanimljiv je razlog zbog kojeg presici nisu prisustvovali Village People – naime oni ne izlaze u javnost bez svoje poznate obleke, a pošto im je obleka odletila avionom u drugom smjeru, oni su se odlučili prvi put hrvatskoj javnosti predstaviti na Trgu bana Jelačića.

Ali su zato svi ostali akteri Snow Queen Disco Fevera bili dostupni sedmoj sili koja je već u po starom dobrom običaju tijekom presice bila šutljiva, da bi ih odmah nakon zaskočila s tisuće pitanja i molbi za fotkanjem i sličnim stvarima.

Nakon presice Neil Rodgers & Chic priuštili su prisutnima da dožive kako je to na sound checku, odsviravši im “Good Timesna 17 katu hotela. Vjerujte valjda nitko od vas nikad nije pomislio da će jednom u životu prisustvovati sound checku nekog planetarno poznatog benda i to na 17 katu bivšeg Intercontinentala, pa tako niti ja. A osim što sam bio oduševljen samom tom spoznajom isto tako sam se ugodno iznenadio kako dobro Chic zvuče uživo.

Muziku podržava

Stoga ne propustite ovaj jedinstveni disco događaj u Zagrebu – Village People, Neil Rodgers & Chic, Rose Royce, Thelma Houston i Anita Ward – zvijezde disco florova na Trgu bana Jelačića i to besplatno!

Za zagrijavanje će se pobrinuti Soulfingersi, koji će s nastupom početi u 17.30, a nakon izvlačenja startnih brojeva u 19 sati za sutrašnju slalomsku utrku “Snow Queen Trophy” na Sljemenu kreće Snow Queen Disco Fever.

Foto: Mario Kolega

Muziku podržava
Stisni