Dina Rizvić akustično u Rockmarku

1057

Novi utorak i program Akustika na našu pozornicu zagrebačke glazbene knjižare Rockmark dovodi Dinu Rizvić, s kojom imamo priliku akusticirati 17. ožujka.

Iako joj je 21 godina tek, ova mlada i talentirana glazbenica iz Labina, može se već pohvaliti jednim studijskim albumom, kao i diplomom s cijenjenog bostonskog Berkley Collegea. Pa da krenemo redom…

Dina Rizvić glazbom se bavi od djetinjstva – već s 5 godina počela je sviruckati po synthu, da bi godinu dana kasnije upisala glazbenu školu i započela obrazovanje. Malo po malo, došla je i do Ljetne Jazz škole u Grožnjanu, koju je tada organizirao i vodio Boško Petrović. Upravo joj je on bio mentor prilikom snimanja live-albuma “The future of Croatian Jazz”.

Muziku podržava

U istom razdoblju, i sa svega 16-17 godina snimila je i objavila svoj debitantski album “Bez poraza“, nastao pod producentskom palicom Olje Dešića. Par godina kasnije uputila se i prema Berkley Collegeu u Bostonu, gdje je nedavno diplomirala ‘Contemporary Writing and Production’.

Trenutno živi na relaciji Zagreb-London, stvara nove pjesme i još više se okreće svom autorskom stvaralaštvu. U zagrebačkom Rockmarku imamo priliku po prvi put je ugostiti i predstaviti u sklopu programa Akustika, a svojim akusticiranjem predstavit će nam pregršt materijala novijeg datuma.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava