Depeche Mode nezaustavljivo kroče Europom

2019

Sa već 800 000 prodanih ulaznica za europski dio svoje masivne svjetske turneje, Depeche Mode već sada ističu kandidaturu za jednu od najvećih turneja u 2006. godini. Čak 69 stadiona i arena već je rasprodano diljem Europe. Najimpresivnija brojka definitivno je ona iz Dusseldorfa gdje je 90 000 fanova kupilo ulaznicu u nekoliko dana pretprodaje, a slijedi ju 50 000 karata prodanih za koncert u Kopenhagenu.

Novi ekskluzivni festivalski američki datum je headline mjesto na prvoj večeri kultnog art & music festivala Coachella, kojeg su prošle godine predvodili Coldplay, a ove će se godine Depeche Mode kao headlineri drugog dana pridružiti prog rock institucija Tool.

U 25-godišnjoj karijeri, i sa već 50 milijuna prodanih albuma iza sebe, Depeche Mode idu u susret još jednoj fenomenalnoj godini u kojoj će obići planet nekoliko puta, a pretpostavlja se da će ih uživo na koncertima vidjeti gotovo 2 milijuna ljudi, među kojima će biti i svi oni koji posjete 22. ožujka veliku dvoranu Doma sportova u Zagrebu.

Stoga, ako još niste nabavili svoju ulaznicu za zagrebački koncert, krajnji je čas… Ulaznice po univerzalnoj cijeni od 360 kuna mogu se naći u sustavu Eventima (link na www.muzika.hr – Kupovina ulaznica).

Muziku podržava