Deezer stigao u Hrvatsku

Muzika.hr
3723

Francuski glazbeni streaming servis Deezer dostupan je i u Hrvatskoj.

Uzbuđeni smo jer pokrećemo Deezer u Istočnoj Europi i što ćemo igrati ključnu ulogu u glazbenoj revoluciji” poručio je osnivač Deezera Daniel Marhely, povodom pokretanja usluge u zemljama na istoku Europe.

Deezer svojim korisnicima nudi pristup bazi s oko 15 milijuna pjesama, a servisu možete pristupiti preko svakog računala, tableta ili pametnog mobitela.

Muziku podržava

Kao svojevrsnu dobrodošlicu Deezer daje besplatno 30 dana pristupa svim Premium mogućnostima servisa, a poželite li ga nastaviti koristiti za 3,49 eura mjesečno dobivate pristup pretplati naziva Deezer Premium, te za 6,99 eura pretplati Deezer Premium+ koja osim standardnih mogućnosti nudi korištenje na mobilnim uređajima.

Deezer je pokrenut 2007. godine u Francuskoj, a do sada je u njegov razvoj uloženo više od 100 milijuna kuna. Trenutno je dostupan u 46 zemalja svijeta, no da biste mu pristupili potrebno je imati account na Facebooku.

“S jednostavnim pristupom u bilo kojoj zemlji, ljubitelji glazbe moći će u njoj uživati gdje god to žele, u bilo koje vrijeme, a moći će je dijeliti i s prijateljima – lako i legalno” kaže Axel Dauchez, predsjednik uprave Deezera.

Muziku podržava