Deep Dish i 2 Many DJs na EXIT-u

1006

Bootleg-mix braća David i Stephen Dewaele, poznatiji kao 2 Many DJs, još su jedni u nizu koji su potvrdili nastup na ovogodišnjem EXIT-u i to za petak, 11. srpnja. Također američki DJ duo Deep Dish zakazali su svoj nastup za 13. srpnja, a oba DJ dua će nastupiti na Dance Areni.

Belgijska braća, poznati i kao Flying Dewaele Brothers, presjekom rada na svojih pet albuma, pokazat će odakle inspiracija i fascinacija elektronskom glazbom. Inače, pod imenom 2 Many DJs poznati su od 1999. kada su osnovali svoju radijsku emisiju “Hang the DJ” u kojoj su promovirali i dopuštali apsolutno miješanje žanrova u glazbi, te svojim radom doprinijeli tazvoju bastard pop žanra.

Ali “Dubfire” Shiraznia i Sharam Tayebi američko-iranskih korijena nakon hit-albuma “George Is On” iz 2005., odlučili su iskušati se u solo vodama nakon punih 13 godina koliko postoje kao dvojac. 2006. godine, Sharam objavljuje “Dubai”, dok je prošle godine Dubfire objavio svoj mix-serijal, još uvijek aktualni “Taipei”. Ovaj Emmyem nagrađeni neobični duo, zajedničkim će snagama kao Deep Dish natupiti na nadolazećem festivalu.

Više informacija o festivalu podno Petrovaradinske tvrđave možete pronaći na www.exitfest.org, a gdje nabaviti ulaznice u Hrvatskoj provjerite ovdje.

Muziku podržava
Stisni