Darujemo ti besplatnu tetovažu od 1500 kuna

Muzika. hr - Glasno i jasno!
11020

Povodom održavanja Tattoo Konvencije od 19. do 21. svibnja u atriju kina Studentskog centra, darujemo ti besplatnu tetovažu u vrijednosti 1500 kuna te četiri ulaznice za Konvenciju gdje će se hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstaviti svojim vrhunskim radovima, a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose.

Glavnu nagradu – tetovažu u vrijednosti od 1500 kuna – tetovira internacionalno priznati tattoo majstor Xeno, a osvojiti je možeš sudjelovanjem na Instagram profilu Muzika.hr.

Muziku podržava


U komentaru ispod fotografije napiši nam kakvu tetovažu želiš te značenje iste, a mi ćemo odabrati najkreativniju ideju. Zatim, tegaj tri prijatelja koje bi poveo u tattoo salon da ti prave društvo dok se na tvojoj koži stvara umjetničko djelo te svi nabacite follow na naš Instagram profil. Dobitnik tetovaže ujedno dobiva i ulaznicu za sva tri dana Tattoo Konvencije, dok ostala tri dobitnika ulaznica biramo nasumično!

Sretnik ili sretnica koji će pasti pod Xenovu iglu bit će poznati u utorak, 16. svibnja. Do onda, trk na Instagram po besplatni tattoo!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

Muziku podržava