Želite upoznati zeleno gunđalo zvano Grinch? I konačno naučiti kako izdresirati zmaja? Bez brige, evo rasporeda kinopremijera animiranih hitova koji dolaze!

1“Vili Kočnica” (“Wheely”) – počeo igrati 11.10.

U imaginarnom svijetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj ceste u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati vjeran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprijete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taksi moći usprotiviti i postati globalni heroj?

2“Grinch” (“The Grinch”) – 08.11.2018.

Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to u animiranom obliku. Cinični mrgud odlučan je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no, umjesto da ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i blagdanski duh mlade djevojčice preotet će njegovo srce i možda – čak i spriječiti njegove zle namjere!

3“Ralph ruši internet” (“Ralph Breaks the Internet”) – 22.11.2018.

Nastavak filma “Krš i lom”. Antijunak Ralph i njegova partnerica Vanellope von Schweetz navigiraju neistraženim, prostranim i dinamičnim svijetom interneta u potrazi za zamjenskim dijelom, i sve to kako bi spasili Vanellopeinu videoigru.

4“Asterix: Tajna čarobnog napitka” (“Astérix: Le secret de la potion magique”) – 06.12.2018.

Nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu obitelj. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vrijeme za osiguranje budućnosti sela te zajedno s Asterixom i  Obelixom  kreće u potragu za mladim druidom  kojem može prenijeti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

5“Spider-Man: Novi svijet” (“Spider-Man: Into the Spider-Verse”) – 13.12.2018.

Radi se o potpuno drugačijoj priči o Spider-Manu u koju nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna, Miles Morales, koji nam otkriva neograničene mogućnosti svijeta Spider-Mana, kao i to da  – nije sam u tom svijetu.

6“Kako izdresirati zmaja 3” (“How to Train Your Dragon: The Hidden World”) – 30.01.2019.

Štucko će ostvariti svoj san o stvaranju zmajske utopije, dok će Bezubi napokon upoznati zmaja koji je poput njega. No, opasnost za njihov otok stavit će i njihovo prijateljstvo na kušnju, kao što će i ugroziti budućnost cijele utopije. Štucko i Bezubi morat će donijeti teške odluke kako bi spasili svoj svijet.

7“Alita: Anđeo borbe” (“Alita: Battle Angel”) – veljača 2019.

Akcijski cyberpunk film, adaptacija mange u režiji Roberta Rodrigueza i produkciji Jamesa Camerona, a obojica autora su i koscenaristi filma. Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, a glavna junakinja je Alita koje pati od amnezije i traži istinu o svom porijeklu.

100 Shares