Crosby, Stills, Nash & Young izdaju album koncertnih snimaka s turneje 1974.

625

Legendarni hippie-folk kvartet Crosby, Stills, Nash and Young spremaju novo diskografsko izdanje.

Prema pisanju Rolling Stonea, riječ je o live-albumu sa svjetske turneje 1974., koja je već poznata ljubiteljima raznih ‘bootlega’, a također je znana čitateljima tabloida kao “Doom Tour“, jer je sama turneja praćena raznim teškoćama, uključujući osobne nesuglasice, nevolje s izvedbama ‘mješovite’ kvalitete, kao i probleme s drogom. Ipak, riječ je o jednoj od prvih ‘čistih’ stadionskih koncertnih turneja, koja je uključivala legendaran višesatni nastup na Wembleyu, a brojni nastupi su ostali u sjećanjima kao antologijski.

Iako je Neil Young svojevremeno turneju smatrao razočaravajućom, prema dostupnim informacijama ‘pod svoje’ uzeo je završni rad na snimkama koje bi trebale sačinjavati kolekciju. Također, na tim koncertima izvođene su brojne Youngove pjesme koje nisu ugledale svjetlo dana na nekom službenom diskografskom mediju, kao što su “Love Art Blues”, “Pushed Over The End” i “Traces”.

Najstariji član ove supergrupe David Crosby predlaže naslov izdanja “What Could Possibly Go Wrong“. Još nema informacija o datumu izdavanja albuma, a spekulira se o proljeću iduće godine i o mogućoj turneji.

Muziku podržava