Croatian Blues Challenge ove godine u Splitu

Muzika.hr
767

Četvrti Croatian Blues Challenge održat će se od 2. do 4. studenog u splitskom klubu O’Hara.

2. studenog nastupit će natjecatelji u kategoriji ‘solo/duo’; 3. studenog u kategoriji ‘grupa’, a 4. studenog pobjednici kategorija te gosti uz koncert u čast Carla Reutera na kojem će nastupiti njegova udovica Mejrema.

Obrazac za prijave bit će dostupan uskoro na Croblues.com, a prijave traju do 25. listopada u ponoć.

Muziku podržava

Na 4th CBC-u nastupit će maksimalno 8 izvođača po natjecateljskoj večeri. U slučaju prijave više od 8 izvođača po večeri stručni će žiri izvršiti selekciju i odabrati 8 natjecatelja koji idu u Split. Svim sudionicima 4th CBC-a izvan Dalmacije bit će plaćen ili organiziran prijevoz do Splita i natrag kao i smještaj.

Kotizacija za solo/duo iznosi 200 kuna, za grupu 400 kuna. Članovi HBS-a do današnjeg dana imaju 50% popusta. Kotizacija se ne vraća.

Pobjednici u svakoj od kategorija mogu predstavljati Hrvatsku i HBS na svjetskom krovnom blues natjecanju – International Blues Challenge u Memphisu koje se održava od 29. siječnja do 2. veljače iduće godine. Pobjednici također nastupaju u specijalnoj emisiji Croatian Blues Challenge koja iz HR studija Bajsić ide uživo na HR2, a snima se za potrebe HTV-a.

Muziku podržava