Converse za proljeće spremio All Star Seasonal Colours

Promo članak
621

Chuck Taylor priča je priča o tenisici koja je nastala prije 100 godina – rodila se iz sporta, sa prepoznatljivim, vječnim oblikom ali je postala i ostala zaštitni znak glazbenika, buntovnika, umjetnika i svih ljudi kreativnog duha.

Converse nam je u opatijskoj Villi Angiolini pokazao što nam novog spremaju za proljeće 2017. te su između ostalog predstavili novi spektar živih, vibrantnih boja unutar kolekcije Chuck Taylor All Star Seasonal Colours.

The One Star tenisicu, je nakon pauze od par godina, za Converse predstavio bivši frontment riječog elektro-pop benda Quasarr koji je odnedavno krenuo u solo vode obradivši legendarnu Denis&Denis stvar “Voli me još ovu noć“.

Kako legenda kaže, The One Star tenisica nastala je kao inspiracija tenisicama pronađenim u kultnoj Japanskoj ‘thrift’ trgovini te je 1974. Converse je lansirao ovaj model sa usamljenom zvjezdom.

Zvijezda večeri zasigurno je bila Chuck Taylor All Star II Gum tenisica. Odlično prihvaćena Chuck II kolekcija predstavljena je još prošle godine, no ove smo godine vidjeli noviji dizajn sa tamnijom gumom koja je kao stvorena za podove koncertnih dvorana i festivalskih livada!

Muziku podržava