Collins odgodio koncerte u Pragu, ali ne i koncert u Zagrebu

1332

Management Phil Collinsa službeno je potvrdio da su oba koncerta u Pragu odgođena za kraj studenog. Zbog izuzetno napornog rasporeda “First&Final Farewell Tour“, koncerti koji su se Pragu trebali održati u ponedjeljak i utorak (24. i 25. 10.), prebačeni su za kraj studenog. Ostali koncerti na turneji održat će se prema planu – Collins u srijedu (26.10.) nastupa u Budimpešti, a u četvrtak (27.10.) ga očekujemo u Zagrebu.

Razlog odgode praških koncerata je Philova prehlada i s njom povezani problemi s glasom. Kako ne bi ugrozio ostatak turneje, management je odlučio Philu osigurati potreban odmor kako bi se oporavio.

Od organizatora koncerta Phil Collinsa u Zagrebu stigla je bitna informacija: “U dvoranu nije dozvoljeno unositi fotoaparate i kamere, te da će isti pri ulasku u dvoranu biti oduzeti. Osiguranje će iz dvorane udaljiti sve one koji će fotografirati. Koncert počinje u 21sat, molimo sve posjetitelje da dođu ranije, kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva.”

Cijena ulaznice iznosi 350 kuna, a u pretprodaji se mogu naći u sustavu Eventima (link na www.muzika.hr – Kupovina ulaznica), te na slijedećim pretprodajnim mjestima:
ZAGREB: Generalturist (Ilica 1, Praška 5), Integral pothodnik, Plug & Play (Savska 9), Show Shop (Ilica 14), Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Kompas (Gajeva 6, N.Š. Zrinskog 14), Aquarius CD Shop (Varšavska 5), Dancing Bear CD Shop (Gundulićeva 7), Profil Megastore (Bogovićeva 7), Free Bird CD Shop (Tratinska 50)
SPLIT: Generalturist (Obala Lazareta 3), Panturist (Obala Kneza Branimira 8)
OSIJEK: Generalturist (Kapucinska 39), Panturist (Kapucinska 19)
VARAŽDIN: Generalturist (Trg Kralja Tomislava 7)
RIJEKA: Generalturist (Trg 128. Brigade HV 8), RI-AK Tours (Verdieva 6), Autotrans (Riva 22)
PULA: Generalturist (Cararrina 4), Activa Travel, Last Minute

Muziku podržava