Cold Snap slavi 10 godina postojanja

866

U subotu, 7. rujna, groove metalci Cold Snap povodom 10 godina rada otvorit će vrata od, nekad kultnog koncertnog prostora u Varaždinu, Dom željezničara (BKD).

Proslavi godišnjice pridružit će se Zoran Mišić & Fireball iz
Valpova, Muscle Tribe of Danger and Excellence iz Zagreba i Under Melody
iz Goričana.Do danas, Cold Snap je održao više od 250 koncerata diljem Europe, uključujući turneje s grupama Pro-Pain i Dead By April, a dijelili su pozornicu i s Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Flogging Molly, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth, Unearth i mnogim drugima na festivalima poput Wacken Open Air, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal Fest, Burning Sea Festival.

Od zadnjeg koncerta u prostoru Dom željezničara prošlo je gotovo 10 godina, pa će se na koncertu nalaziti ‘kreativna kutija’ u koju će svatko moći ubaciti papir sa željama, prijedlozima i idejama vezanim za taj kultni prostor grada Varaždina, a Kulturna udruga mladih ‘Centar Scena’ pobrinut će se da sve prijedloge i ideje dođu u ruke gradonačelnika Gorana Habuša i Savjeta mladih grada Varaždina. Nakon koncerta, prostor će se početi preuređivati, izolirati i pripremiti da ponovno postane jedno od kultnih mjesta Varaždina.

Koncertna promocija novog albuma “World War 3” grupe Cold Snap i proslava 10 godina rada početi će u 19 sati, a minimalna donacija za ulaz je 20 kuna.

Muziku podržava