Cold Snap kreće u Treći svjetski rat

1076

Varaždinski groove metalci Cold Snap održali su konferenciju za novinare na kojoj su otkrili sve detalje s nadolazećeg albuma “World War 3“, čiji izlazak se očekuje 05. srpnja, a donosi novih 12 pjesama.

I ovaj album sniman je u zagrebačkom Morris studiju ‘u društvu’ jednog
od najboljih metal producenata današnjice Tuea Madsena, koji je mix i
mastering radio u Antfarm studiju u Danskoj.

Ove godine Cold Snap slavi deset godina postojanja, na što su dečki izuzetno ponosni, a pjevač Jan Kerekeš je o snimanju rekao: “Snimali smo 11 dana, svaki dan gotovo 10 sati, još bolje upoznali producenta Tuea Madsena, dogovorili i buduće suradnje po pitanju turneja s bendovima koje je snimao dosad i zapravo smo upoznali i sebe.

Muziku podržava

U tih 11 dana shvatili smo da možemo još bolje, još žešće i da iskustvo rada s Tueom ne bi mijenjali za ništa. Vjerujemo da će se ‘World War 3’ svidjeti našim fanovima i onima koji će to tek postati, jer to je pravi Cold Snap”.

Pjesme i tekstovi predstavljaju borbu i čvrste stavove Cold Snapa o negativnim čimbenicima koji svakodnevno utječu na naše živote, od korupcije, manipulacije i diskriminacije do borbe za prava životinja.

Promocija albuma će se idržati u petak, 5. srpnja, na Idemo Otok festivalu u Ludbregu, a osim koncerata po Hrvatskoj u planu je i europska turneja te rođendanski koncert u Varaždinu. Također će se snimiti i videospot za pjesmu “Silent Killer”.

“World War 3” bit će dostupan kao digipack CD, ali i kao digitalni download putem svih većih distributera (iTunes,Amazon, Google Play, Spotify…). Od sredine srpnja naći će se u svim CD shoppovima u Hrvatskoj, od početka kolovoza u svim većim trgovina po Europi, a od sredine studenog stiže i u Ameriku.

Popis pjesama:
Straight to Hell
Carnival
Rise Again
Unleash Me
Monster
Dead Guardian
Doomsday
Freedom
Silent Killer
Court is Corrupted
Chameleon
My Emptiness

Muziku podržava