Čokolade Leta3 hit na tržištu

3173

U nešto više od mjesec dana tri originalna proizvoda Leta3 – čokolade “Jebem te u dupe”, “Pička kao čista duša” i “Jebat ću te” – prodane su u preko 5000 komada. Rezultat je to koji je nadaleko premašio očekivanja grupe, ali i proizvođača koji je, zbog prevelikih zahtjeva tržišta, bio prisiljen angažirati dodatnu radnu snagu i strojeve.

Prodajni centri diljem Hrvatske iz tjedna u tjedan bilježe rast prodaje čokolade, a trend se, sudeći po količini narudžbi, proširio i na Sloveniju i Srbiju u kojima su prve izvezene količine već nestale s polica.

Uskoro će se u prodaji naći nove majice Leta3 i to čak pet različitih motiva. Sigurno je da će ponajviše zanimanja izazvati majice “Kurcem u čelo” i “Riječka pička” o kojima se već naveliko priča i koje će svojim dizajnom i principom izrade predstavljati autohtoni Let3 proizvod. Uz njih će na tržište izaći i majice “Bombardiranje Srbije i Čačka“, “Pička kao čista duša” i “Viljuškar na mjesecu“.

Prodajom majica upotpuniti će se ponuda merchandisea Leta3 koja, osim navedenih artikala, sadrži i razglednice te bedževe u čak osam motiva i prodane u više od 10 000 komada.

Muziku podržava