VIDEO – Cojones u PDV shopu izabrali najdraža vinilna izdanja

561

Uoči nastupa u KSET-u, 27. siječnja, a nakon toga i na ljubljanskom MENT-u, Bojan, Nenad i Gordan iz Cojonesa prekopali su police PDV shopa iznad zagrebačkog Pločnika i izabrali svatko po tri najdraže ploče, ujedno i odlične preporuke različitih glazbenih žanrova.

Bojan je izabrao prvijenac od Audioslavea na vinilnom izdanju, “Ill Communication” od Beastie Boys koji mu je ujedno i najbolji hip-hop album i “Kind Of Blue” od Milesa Davisa.

Nenad je odabrao soundtrack “Saturday Night Fever”, “Raw Power” od Iggyja & The Stooges i “Čovječe ne ljuti se” od Tram 11, koji je prošle godine reizdan te je napokon dobio svoje vinilno izdanje.

Muziku podržava

Gordan je izabrao “The Longest Line” od NOFX iz sentimentalnih razloga, album “California” od Mr. Bungle i “Elwan” – zadnji album od Tinariwena koji je objavljen prošle godine.

Naveli su i razloge zbog čega su izabrali upravo ta izdanja. Neki su izvrsni za vožnju i uživanje, neki su birani za chill trenutke ili pak zbog sentimentalne vrijednosti, dok su drugi pak plesniji i nabrijaniji. U svakom slučaju u ovom interesantnom videu su pojasnili svaki odabir pojedinačno.

Muziku podržava