Coal Chamber u Devildriver set-listi

31

Nije veliko iznenađenje s obzirom na sveprisutnog Dezu Fafaru, ali činjenica je da se muzički smjer Coal Chambera i Devildrivera kudikamo razlikuje, pa čak i za laičkog pratitelja muzike.

No, Dez Fafara, koliko god zahvalan i sretan s kratkotrajnim reunionom njegovog matičnog benda, ne želi više čekati da se neki od članova ‘skockaju’ pa da opet svira neke od hitova, već je odlučio “Loco” i društvo staviti u set-liste Devildrivera!

“Dosta mi je čekanja da sviram pjesme koje su od mene učinile ono što jesam i koje su mi omogućile da budem tu gdje jesam. Čekao sam trinaest godina da sviram ‘Loco’, i jednostavno odbijam čekati još da opet zasviram ‘Sway’ ili ‘Fiend’! Gelnn Danzig mi je rekao da je on bez grižnje savjesti svirao Misfitse sa svojim novim bendom, a bome je i Rob Zombie nastavio koristiti White Zombie stvari” kaže Dez.

Muziku podržava

Coal Chamber su se vratili svojim povratničkim albumom i turnejom, ali očito su dosta brzo isplivale stare boljke, pa je Dez novi razlaz opisao “Bilo je zabavno, ali postoje okolnosti radi kojih je bilo dosta. Ako se nešto promijeni i ako ću imati vremena – uvijek se možemo opet naći. Ali za to se neki ljudi iz benda moraju iskontrolirati i srediti si život!”

Inače, s poslovne strane, Devildriver su postali dio novonastale menadžerske tvrtke koju je Dez osnovao s kolegom Markom Vierom. The Oracle Management pružat će “okružje usmjereno na umjetnike i rastuće talente kako bi im pomogli u preživljavanju unutar industrije koja se konstantno mijenja”.

Muziku podržava