Clone Age po prvi put na Akustici

286

Prvi utorak u svibnju bit će u znaku akusticiranja uz skupinu Clone Age, koja će ovom prilikom u našoj glazbenoj knjižari Rockmark nastupiti 2. svibnja.

Ova rock skupina iz Čakovca svoju glazbenu priču započinje prije desetak godina te iza sebe imaju zamijećen broj koncertnih nastupa diljem regije, kako samostalnih tako i festivalskih. U tom razdoblju su doživjeli i niz uspona i padova, kreativnih pauza te promjena članova, da bi početkom 2014. godine ponovno aktivnije započeli s radom te kreativnu energiju usmjerili ka stvaranju autorskog materijala i rada na prvom studijskom izdanju.Sinergija iskustva, znanja i kreativnosti dovela ih je do debi-albuma “Fuse“, objavljenog u veljači prošle godine, čiju produkciju potpisuje Mark Mrakovčić. S albuma je predstavljena i nekolicina singlova s pratećim videospotom, od kojih je najaktualniji “Addiction”.

Ovo će nam biti prvo gostovanje skupine Clone Age u sklopu programa Akustika, a publika će imati priliku čuti kako u akustičnom izdanju zvuči njihov spomenuti debitantski album.

Muziku podržava

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava