Cirkusantni zgotovili album

1711

Sa pjesmom “Pusti radio da svira” krajem 2005. godine predstavila nam se nova rock skupina Cirkus. Idejni začetnik ove šarolike sedmeročlane skupine je Alen Kraljić-Kralja (ex Pipsi, Bare i Plaćenici) koji je nakon tri godine truda uspio ideju pretvoriti u stvarnost. Uz pomoć Renata Metessija, koji je većini pjesama s albuma podario liriku ponudivši i neke svoje autobiografske momente, ovih dana u tonskom studiju Šišmiš uz pomoć koproducenta Švigija, završen je album čiji se izlazak najavljuje za 10. ožujka.

Pod imenom “Savršeno putovanje” album donosi 12 skladbi među kojima su svoje mjesto našla i dvije obrade – Štulićeva “Užas je moja furka”, te hrvatska tradicionalna stara bunjevačka pjesma “Ima dana“. Najavni singl albuma je pjesma “Šakira” u kojoj se, da ne bi stekli krivu predođbu, prepričavaju zgode iz jedne zagrebačke kvartovske slastičarne u kojoj rade Šakira i Eminem.

Želja, trud i namjera Cirkusa u ovim tmurnim trenucima hrvatske svakodnevice je podići moral ljudi i putem veselih i bezbrižnih pjesama prenijeti energiju i pozitivnu vibru.

Muziku podržava