cfsn slavi 5. godina

1071

confusion će povodom svoga 5. rođendana ožujak obilježiti bogatim glazbenim programom, te Zagrepčanima prirediti sva tri plesnjaka iz svoje palete: playground! u Močvari, Illectric Funk u dvorani Pauk/SKUC, te najnoviju večer koja je od ove godine krenula u Aquariusu nastupom Good Looking Tayle.

Slavlje će započeti u Močvari 3.3., kada će confusion ugostiti dva inozemna gostovanja iz Londona, Meke elektronske glazbe: dubstep/breakstep dvojac Vex’d, te trenutno jednog od najpoželjnijeg drum’n’bass producenta imenom Spor. Uz njih će nastupiti i cfsn DJ-i: Phillipe, Feelipa, Funk Guru, te najnoviji član Dubway.

17.3. u Aquariusu, confusion će svoju obljetnicu proslaviti s kolegama iz drugih gradova Hrvatske, d’n’b predstavnicima iz Osijeka, Rijeke i Splita. Uz confusion DJ-eve, nastupit će DJ Venom iz Osijeka, također član splitske grupe ST!llness, Sven Nalis iz riječkog Masa Krua, dok će se iz Splita pridružiti Vizitor iz Loop Junkies ekipe.

Veliko finale uslijedit će 31.3. u SKUC-u na Illectric Funk večeri koju će uveličati C64 iz Kanade, te glavni gost Norvežanin Teebee.

Muziku podržava