Century Media u distribuciji Dallasa

domination
891

Jedan od najvećih svjetskih metal kataloga, onaj Century Media Records, odnedavno se nalazi u svjetskoj distribuciji pod okriljem velikog EMI-a. Uz Nuclear Blast i Roadrunner Records, Century Media je najveća i najcjenjenija izdavačka kuća na svijetu specijalizirana isključivo za metal izdanja. Tako se u njihovom katalogu nalaze veličine poput Napalm Death, The Gathering, Moonspell i Iced Earth, te u zadnje vrijeme izuzetno popularne nove snage kao što su Lacuna Coil, God Forbid i Shadows Fall.

Upravo su ovi posljednji jedan od najvećih uspjeha Century Media kuće, a dva posljednja Shadows Fall albuma u svijetu su se zajedno približila brojci od milijun prodanih primjeraka. Njihovo posljednje izdanje je sjajni DVD “The Art Of Touring”, koji kroz više od dva sata priča priču od bendovu usponu od demo dana do današnjeg statusa.

Ovo izdanje, kao i ostatak masivnog Century Media kataloga u Hrvatskoj distribuira Dallas Records, a oni koji se žele bolje upoznati s izdanjima Century Medie mogu prosurfati njihovim official siteom www.centurymedia.com

Muziku podržava