CD/DVD live izdanje Jerry Lee Lewisa


Ovih dana na europskom tržištu bit će CD+DVD izdanje legendarnogd Jerry Lee Lewisa, pod nazivom: “Last Man Standing – Live“. Veliki uspjeh albuma “Last Man Standing” iz 2006. na svjetskom tržištu razlog je izdavanja ovog live izdanja, koje osim rock klasika donosi i gostovanje velikih rock legendi uz jedinstvenog Lewisa.

CD – Live:
1. Roll Over Beethoven
2. Chantilly Lace
3. That Lucky Old Sun
4. Lewis Boogie
5. Lucille
6. Don’t Put No Headstone On My Grave
7. Great Balls Of Fire
8. Whole Lotta Shakin’ Going On

DVD – Live:
1. Great Ball Of Fire
2. Chantilly Lace
3. Green Green Grass Of Home (with Tom Jones)
4. End Of The Road (with Tom Jones)
5. Who Will The Next Fool Be (with Solomon Burke)
6. Today I Started Lovin’ You Again (with Solomon Burke)
7. Crazy Arms (with Norah Jones)
8. Your Cheatin’ Heart (with Norah Jones)
9. Hadacol Boogie (with Buddy Guy)
10. Don’t Put No Headstone On My Grave
11. Somewhere Over The Rainbow (with Chris Isaak)
12. Cry (with Chris Isaak)
13. Rockin’ My Life Away (with Ron Wood )
14. Lewis Boogie
15. Bumming Around (with Merle Haggard)
16. What’d I Say (with Ivan Neville)
17. Once More With Feeling (with Kris Kristofferson)
18. CC Rider (with John Fogerty)
19. Will The Circle Be Unbroken (with John Fogerty & Kris Kristofferson)
20. Good Golly Miss Molly (with John Fogerty)
21. Trouble In Mind (with Ron Wood)
22. Jambalaya (with Willie Nelson)
23. You Win Again (with Don Henley)
24. Little Queenie (with Kid Rock)
25. Honky Tonk Woman (with Kid Rock)
26. That Lucky Old Sun (with Ken Lovelace)
27. Roll Over Beethoven / Whole Lotta Shakin’ Going On

DVD – Bonus materials:
1. Good Night Irene (with Merle Haggard)
2. The story behind “Last Man Standing”
3. How ‘The Killer’ got his name…
4. Specaial – Jerry Lee’s piano playing
5. The stage debut of Jerry Lee’s daughter

Muziku podržava