Cartel s houseom ponovno oživljava The Best

Muzika.hr
661

Zagreb postaje bogatiji za novi house program Cartel u The Best Venue Hallu koji će se od rujna do prosinca održavati svake prve subote u mjesecu, a ugostit će jaka imena elektronske scene.

Uz novi house program, The Best Venue Hall pokreće i još tri nova glazbena programa; svaka druga i četvrta subota u mjesecu bit će rezervirana za Slavic playhouse tijekom koje će nastupiti najbolji domaći i regionalni izvođači. We love sound je program koji će ugostiti svjetske techno velikane i održavat će se svake treće subote u mjesecu, a od listopada kreće i The Best Classic, program koji će u nešto ranijim vremenskim terminima tijekom tjedna nuditi probranu zabavu.Početak sezone i otvorenje novog programa Cartel rezervirano je za subotu, 3. rujna, kad će u ‘popularni The Best’ nastupiti Alex Kenji, Tube and Berger, gitarist Manuel Moore uz pratnju DJ-a i plesačice La Fieste. Niz gostovanja nastavlja se 1. listopada kada dolazi Sigma, zatim 5. studenog kada dolazi Sigala, a ime gosta u prosincu bit će otkriveno naknadno.

Ulaznice za program Cartel u prodaji su putem sustava Entrio po cijeni od 30/50 kn u pretprodaji te 40/60 kn na dan nastupa.

Muziku podržava