Budi dio Akustika@SuperUho programa – prijavi se!

1615

Po završetku redovite sezone akusticiranja, priliku za guštanje uz more i pod toplim zrakama sunca Akustika dobiva u obliku gostovanja na SuperUho Festivalu!

Tom prigodom otvoren je Muzika.hr natječaj “Budi dio Akustika @ SuperUho programa!” za sve zainteresirane izvođače koji nam se žele pridružiti!

Kao što već i znamo, SuperUho Festival je ljetni festival Žednog uha, orijentiran na aktualnu međunarodnu glazbenu scenu. Održat će se u Šibeniku na autentičnoj i intimnoj lokaciji pristaništa TEF i gradskoj plaži Banj, svega 10 minuta laganog hoda od katedrale Sv. Jakov. Dio iščekivanog prvog izdanja ovog šibenskog festivala bit će i Akustika, a tom prilikom pozivamo sve zainteresirane izvođače da nam se pridruže u guštanju!

Muziku podržava

Akustika @ SuperUho program
Program će se odvijati u sklopu pozornice smještene na plaži Banj, a upotpunjavat će kasne popodnevne sate festivalskog programa, od 3. do 5. kolovoza. Svakog dana u sklopu programa nastupit će po dva glazbena imena, što znači da će priliku za akusticiranjem imati ukupno šest izvođača koji budu odabrani u sklopu Muzika.hr natječaja “Budi dio Akustika @ SuperUho programa!”.

Detalji Natječaja
Pozivamo sve zainteresirane autorske glazbenike, bendove, izvođače, kantautore s područja Republike Hrvatske da se prijave na Muzika.hr natječaj “Budi dio Akustika @ SuperUho programa!” i pridruže nam se u gostovanju na SuperUho festivalu! Prijave za Natječaj počinju od danas, 25. lipnja do 1. srpnja, a čitav natječaj odvijat će se u nekoliko faza:

I. faza:
25.6. – 1.7. // Prijave izvođača
II. faza:
2.7. // Odabir i objava 3 finalista + 6 polufinalista (žiri*)
2.7. – 6.7. // Početak glasanja čitatelja za preostala 3 finalista (među 6 polufinalista) putem Muzika.hr
III. faza:
7.7. // Objava preostala 3 finalista i objava čitavog line-up-a programa Akustika @ SuperUho

Prijaviti se mogu maksimalno četiri člana po izvođaču/bendu, a svi odabrani finalisti imat će priliku nastupiti u sklopu Akustika @ SuperUho programa, od 3. do 5. kolovoza u Šibeniku. Svim odabranim izvođačima i članovima benda bit će osigurano:
> SuperUho festivalska + kamperska ulaznica
> putni troškovi
> dnevni bonovi za hranu i piće

Natječaj je otvoren! Prijavite se ispunjavanjem vrlo jednostavne prijavnice!

Nakon preslušavanja svih prijavljenih autorskih izvođača od strane žirija, u srijedu 2. srpnja bit će objavljena imena 3 finalista te 6 polufinalista. Nakon toga slijedi odabir preostala 3 finalista (od 6 polufinalista) putem glasova čitatelja Muzika.hr portala.

Prijavite se!

*Žiri čine SuperUho, Muzika.hr i Akustika članovi

Muziku podržava