Bubnjar napustio 36 Crazyfists

domination
641

Nije dosta dugo bilo nikakvih vijesti o metalcore bendu s Aljaske – 36 Crazyfists.

Polako se događa prijelaz sa zadnjeg albuma “Collisions and Castaways” na novo studijsko izdanje, ali čini se da neće sve ići baš tako glatko.

Očito zasićen takvim načinom života, stalnim turnejama i neimaštinom, bubnjar benda Thomas Noonan, obznanio je fanovima da napušta bend: “Jednostavno sam izgubio strast za sviranjem žestoke muzike i bubnjeva općenito. Ne kažem da više nikada neću svirati, ali sada mi treba nešto drugačije i nešto što će mi biti izazov bez da moram tako često biti daleko od kuće.

Muziku podržava

Super mi je sve što smo postigli kao bend i kao prijatelji, ali nakon godina i godina uspona i padova po glazbenoj industriji, jednostavno ne mogu više. Nisam osoba koja može raditi dvije stvari od jednom, pa sam odlučio sve uložiti u svoj novi poziv – crtanje. Zvuči čudno, ali to je nešto u što sam se zaljubio. Odabrao sam provesti vrijeme s obitelji, a ne biti na turnejama.”

Novi album trebao je izaći nekada ove godine, ali bend se još nije službeno izjasnio što će za njih značiti ovaj odlazak.

Muziku podržava