Bubnjar Iron Maidena ima problematičnu obitelj

domination
2133

Dakle, Bruce Dickinson je nedavno najavio novi Iron Maiden album za 2014. godinu, i tu više-manje završavaju prave muzičke vijesti. No, ono što prati Iron Maiden vrijedno je pažnje.

Za početak, bubnjar – siroti Nicko McBrain morat će dobrano izgrditi svoju bližu obitelj. Prije nekih dva mjeseca uhapsili su mu ženu Rebeccu jer je mačem pokušala izbosti dvoje ljudi! I to ne običnim mačem, već tzv. ‘ukrasnim kopljem’. No, vijesti kažu da ih na kraju nije uspjela izbosti, ali je neimenovane osobe uspjela izgađati cjepanicama iz obližnjeg kamina. Trenutno je poznato samo kako je puštena uz jamčevinu od 3.000 dolara.

No, tu nije kraj! Na red je došao i njegov sin Justin koji je završio u policijskoj stanici radi provale i krađe. I on je pušten, ali je za to trebalo izdvojiti čak 25.000 dolara.

Netko bi rekao da uz takvu legendu od oca nije potrebno krasti (iz torbice je ukrao čokoladnog zeca, pola naranče i nekakvu kozmetiku), a još manje napadati ljude mačem (?!), ali očito je zanimljivo u obitelji McBrain.

Muziku podržava