Huljić poručio Bruto Getu: “Ne vjerujte svemu što se pjeva”

2033

Nedavno objavljeni video u kojem Tonči Huljić repa s Vojkom V i Krešom Bengalkom izazvao je brojne reakcije. Huljić je tako u pjesmi otvoreno rekao da je klošarima došao platiti spot, dok je cijelu stvar dodatno začinio s malo huljofona.

Zagrebački bend Bruto Geto je odlučio iskoristiti priliku te je poslao otvoreno pismo Huljiću kroz koji ga pozivaju da im nepovratno financira novi spot upravo zbog njegovog gorespomenutog navoda.

Muziku podržava

Kontaktirali smo Tončija Huljića, a njegov odgovor prenosimo u cijelosti:

“Koliko znam, nisam nigdje izjavio da ću nekome dodijeliti nepovratna sredstava za financiranje glazbenih spotova, ali ako su pomislili da zbog toga što u pjesmi “Pasta Italiana” repam ‘Tonči H u kući, klošarima platim spot…’ to znači nekakav poziv, mogu samo odgovoriti da ne vjeruju svemu o čemu se pjeva. Ova suradnja je slučajna, ali drago mi je da je spot već šesti dan prvi na YouTube trendingu.”

Dečki, dobar pokušaj, ali sorry…

Cijelo priopćenje i poziv benda slijedi u nastavku:

“Poštovani g. Huljiću,

Pišemo ovo otvoreno pismo u nadi da će naš poslovni prijedlog prema Vama uroditi plodom. Promatrajući Vaš nedavni rad nismo mogli ostati ravnodušni na Vaš otvoreni poziv za nepovratno financiranje glazbenih spotova. Naime, u pjesmi “Pasta Italiana” koju ste radili u suradnji s Vojkom V, i Krešom Bengalkom, otvoreno spominjete kako “klošarima plaćate spot”, a to je poruka na koju smo morali reagirati.

Bitno je da odmah naglasimo kako nas mnogi opisuju kao klošare. To i spominjemo u našem singlu “Rekli su ti”, gdje opisujemo kako su nas drugi nazvali takvim imenom. Osim toga, veliki smo obožavatelji Vašeg rada i cijenimo svaki Vaš doprinos domaćoj glazbenoj sceni.

Upravo iz gore navedenih razloga voljeli bi iskoristiti ovu priliku za nepovratno financiranje našeg novog glazbenog spota. Radi se o spotu socijalne tematike, a spremni smo Vam maksimalno ići na ruku kako bi troškovi produkcije bili što niži. Spremni smo se naći i uživo kako bi mogli dogovoriti daljnje korake u ostvarivanju ove suradnje. Imate li neki komentar na naše ideje, slobodno dodajte malo Huljofona.

Vjerujemo kako Vam se ova ideja sviđa, a zato željno iščekujemo Vaš odgovor. Otvoreni smo za kontakt na našu e-mail adresu brutogeto@gmail.com.”

83 Shares
Muziku podržava